schoenen van Via Vai

Hulpmiddelen voor de moderne kantoorvrouw

Powervrouwen

Tegenwoordig zijn er steeds meer powervrouwen in de kantoorwereld. Helaas is ook nog steeds het geval dat veel vrouwen moeten opboksen tegen hun mannelijke collega’s. Vrouwen worden bewust of onbewust vaak minder serieus genomen. Dit is natuurlijk zeer kwalijk en daar moet verbetering in komen. Desondanks geloven wij dat het voor vrouwen ook belangrijk is om zich om hiertegen te wapenen. Dit kan op vele verschillende manieren. In dit artikel bespreken we tactieken voor de moderne kantoorvrouw om positie in te nemen binnen het bedrijf en met respect behandeld te worden.

Kleding

Natuurlijk klinkt het seksistisch om te zeggen dat vrouwen zich specifiek moeten kleden om serieus genomen te worden op het werk. Maar desondanks is dit een aanpassing die toch grote invloed kan uitoefenen om serieus genomen te worden. Mannen gaan de afgelopen zestig jaar altijd netjes in pak naar kantoor. Het kantoorpak is toch een soort uniform dat status uitstraalt binnen het bedrijf. Tegenwoordig zijn veel bedrijven relaxter geworden als het om kledingvoorschriften gaat. Veel werknemers gaan dan ook in meer nonchalante kleding naar kantoor. Voor de kantoorvrouw is het essentieel hier de juiste balans in te vinden. Het is een goed advies om niet al te seksueel gekleed te gaan omdat dit de verkeerde indruk kan creëren maar het is desondanks prima mogelijk om wel vrouwelijk gekleed te gaan.

Ook qua schoenen is het belangrijk een balans te vinden tussen professioneel, vrouwelijk en casual. Een van de beste merken zijn de schoenen van Via Vai. Dit schoenenmerk maakt het zijn doel om elk seizoen een nieuwe collectie uit te brengen die zowel edgy, stoer, vrouwelijk en modern is. De schoenen zijn ook voor meerdere gelegenheden te gebruiken. Via Vai is daarom het beste merk voor de moderne kantoorvrouw.

Opslag vragen

Een van de grootste problemen qua de gelijkwaardigheid van mannen en vrouwen in de samenleving tegenwoordig is het verschil tussen het gemiddelde inkomen. Vrouwen verdienen gemiddeld 80 cent voor elke euro die mannen verdienen. Er zijn vele verschillende factoren die hieraan bijdragen maar een ervan is dat mannen vaak sneller vragen om een salarisverhoging dan vrouwen. Dit kan onder andere te maken hebben met dat vrouwen gemiddeld vaker conflict willen vermijden en daarom minder snel hun wensen laten blijken als dit mogelijk tot conflict kan leiden. Dit is natuurlijk onzin want vrouwen werken net zo hard en vaak zelfs harder dan mannen aan het bedrijf. Om deze redenen is het belangrijk dat vrouwen ook om de salarisverhoging vragen die ze verdienen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.