polo-shirt

Leuke cadeaus voor echte mannen

Is vriendlief bijna jarig of geen flauw idee wat je aan je vader moet geven voor Vaderdag? In dit blog geven je graag een paar ideeën over leuke cadeaus voor echte mannen. Je mag hierbij denken aan bierpakken, stoere gadgets of misschien wel een toffe kleding item zoals een gaaf polo shirt. We helpen je graag verder voor als je even geen inspiratie meer hebt.

Bierpakketten

Bier of bierpakketten kunnen natuurlijk nooit kwaad. Bijna iedere man drink bier of is zelf een echte fan. Een biertje of bierpakket is daarom altijd een goed cadeau en valt zeker in de smaak. Je kunt een bierpakket gemakkelijk kopen bij de slijterij of een andere soort gelijke winkel. Tegenwoordig heb je ook een merk die zich helemaal heeft gespecialiseerd in speciaal biertje en met echte cadeaupakketten op de schop komt. Daar zit vast wel iets geslaagds bij!

Kleding items

Van kleding kan iemand nooit genoeg hebben. Of het nou een shirt, een jeans of een zwembroek is. Een kleding item is altijd welkom. Een polo shirt is een mooi voorbeeld van zo’n kleding item. Je bent een fanatieke drager of niet maar een polo shirt hoort eigenlijk in iedere garderobe thuis. Dit kledingstuk is namelijk prima te matchen met verschillende soorten stijlen. Netjes voor op het werk, chique voor een etentje in de zomer of gewoon casual onder een fijne warme trui in de winter. Een polo shirt is altijd een goed idee

Nieuwste gadgets

De nieuwste en leukste gadgets, waarschijnlijk heeft jouw man, vriend of kennis die nog niet. Mannen houden van gadgets en zeker als het net nieuw is. Wacht dat je bijvoorbeeld van de deurbel die geluid maakt, filmt en zelf een liedje voor je kan zingen. Of de Google Home met wie je gezellig een gesprekje kan voeren. Ook de een bieropener die tevens als pistool werkt is een regelrechte schot in de roos.

Een avondje uit

Ook een avondje uit kan nooit kwaad. Neem de baas mee uiteten en koop voor je vriend een ticket voor ze favoriete film of concert. Zolang het cadeau maar aansluit op de interesse van de persoon waarvoor het cadeau is zit je meestal wel goed.

DIY

Ook een Do It Yourself blijft altijd een leuke. Maak iets persoonlijks zoals een fotocollage of een mok met grappige tekst waar jij van weet dat hij dit echt leuk gaan vinden. Zelfs een zelf gemaakt diner zal goed in de smaak vallen als jij er maar een beetje moeite voor hebt gedaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.