Gamingstoel

Een gamingstoel voor de ultieme spelervaring!

Je kent het wel, althans onder de jongeren is het erg bekend, de nieuwste voetbalspellen voor op de gameconsole. De voetbalgame is beschikbaar voor alle gameconsoles, en te spelen op de tv, een computer of op een console die je mee kunt nemen. Het is misschien wel het bekendste spel voor alle spelcomputers. De adrenaline die je ervan krijgt, de spanning die er is bij die pot tegen je beste vriend. Leuk, die adrenaline, maar één ding is wel slecht aan het gamen. Vaak gaan we bij spanning of als we echt  in het spel zitten heel ver voorover leunen. Dit kan op den duur leiden tot erge, zelfs chronische rugklachten. Door een goede houding te nemen kan dit worden voorkomen. Een gamingstoel is hiervoor de perfecte oplossing!

Lekker ongestoord kunnen gamen

Het is heerlijk om in huis gewoon jouw eigen plekje te hebben. Een plek waar jij volledig je eigen ding kunt doen en lekker tot rust kunt komen. Je kunt ongestoord je ding doen en in de avond kun je op je gemak de spelcomputer aanzetten. Je moeder, vrouw of vriendin houdt zich bezig met het strijken van het vastgoed, en jij geniet van je portie adrenaline tijdens het spelen van de nieuwste games. Je hebt je eigen game kamer die je geheel naar eigen wens invult. Zitzakken voor de toeschouwers, een gamingstoel voor jezelf, een eigen popcornmachine. Je kunt het zo gek niet maken!

Gamen zonder verdere klachten

We zien steeds meer dat er klachten komen bij voornamelijk gamers. Mensen die op kantoor zitten krijgen natuurlijk ook wel last van rugklachten, maar gamers voornamelijk. Gamers houden een zeer aparte houding aan; ze gaan namelijk heel erg naar voren hangen. Dit hangen naar voren zorgt voor een onnatuurlijke houding wat voor vele, chronische klachten kan zorgen. Het is daarom belangrijk dat je niet alleen een console hebt met de nieuwste technologieën, goed comfort tijdens het gamen is ook zeer belangrijk! Deze juiste comfort creëer je door een goede gamingstoel, door je TV op een goede hoogte te zetten en door voldoende licht te hebben zodat je klachten aan je ogen voorkomt.

Ga eens naar buiten!

Het is allemaal wel leuk, dat gamen, maar de zomerdagen staan alweer voor de deur! Zet je gameconsole gewoon lekker in de kast, laat het stof er op komen en ga lekker naar buiten. Het is erg ongezond om alleen maar bezig te zijn met gamen. Ga eens naar buiten, voetballen met vrienden en vergeet even om te gamen. Het zal je goed doen, en wellicht wil je in de toekomst vaker buiten zijn dan dat je bezig wilt zijn met het gamen. Voordelen zijn dat je niet constant aan het zitten bent, en dat je geen last van je rug krijgt.

Wanneer je toch van plan bent om te gaan gamen, of als het donker wordt gezellig samen met vrienden de nieuwste voetbal spellen te spelen, kies dan in ieder geval voor een goede gamingstoel!

About Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *