dames coltruien

Een zakelijke outfit voor het werk

Mannen in pak, een nette broek met een overhemd, voor mannen is er erg veel keuze voor een nette, zakelijke outfit. Dankzij het grote aanbod van zakelijke kledingstukken, is het gemakkelijk om altijd met een zakelijke outfit naar het werk te kunnen gaan. Voor vrouwen daarentegen is het iets minder, er is namelijk nog niet heel veel keuze voor vrouwen. Gelukkig komt hier langzamerhand verandering in. Een outfit voor vrouwen kan met vele manieren een zakelijke uitstraling kijken, en zijn er zelfs pakken voor vrouwen. Genoeg keuze zou je zeggen, maar toch vinden de meeste vrouwen het nog erg lastig om een goede outfit te scoren…

Dames coltruien

Iets wat een erg zakelijke uitstraling heeft maar niet teveel opvalt, zijn dames coltruien. Er zijn al vele variaties en soorten kledingstukken wat een vrouw kan dragen. Het is al helemaal ideaal als deze outfit ook echt bij een bepaald persoon past. Er is veel te combineren en zijn er bovendien verschillende soorten coltruien van dikke tot dunne stof. Kies wat bij je past en creëer zelf je eigen outfit voor het werk, op school, of lekker voor in je vrije tijd!

Ideaal voor de koukleumen op het kantoor

We kennen het allemaal, die ene collega die altijd de verwarming op standje vijf hebt staan en nooit een raam open wilt zetten. Voor jezelf en al jouw collega’s is dit vrij irritant, omdat het anders al erg snel naar vieze luchtjes gaat ruiken, en wil je bovendien wel wat frisse lucht. Door jezelf helemaal op te sluiten en de verwarming hoog te zetten, zal je niet zo gelukkig zijn. Stel jouw collega’s een voor om een coltrui te dragen. Dames coltruien zijn er in verschillende soorten en maten, en ideaal voor als je je nek warm wilt houden. Je helpt je collega aan een nieuw kledingstuk, en hoeft de verwarming ook niet op de hoogste stand te staan!

Ook populair onder de jeugd

Dames coltruien zijn er niet alleen voor zakenvrouwen, ook bij de jeugd is het een opkomende trend. Op scholen is te zijn dat er coltruien worden gedragen samen met een spijker- of leren jasje. Dit is best leuk om te zien, omdat de jeugd vaak de meeste nieuwe modetrends verzint. Door een coltrui te combineren met bijvoorbeeld een heftigere broek of een jasje er overheen, creëer je een perfecte look. De afweging is hierbij ook erg mooi, waarbij alles mooi tot zijn recht komt.

About Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *